Klachten

Het kan zijn dat je op wat voor wijze dan ook, iets erg vervelend vind of dwars zit. Wij raadden je aan om een email te sturen vóór het volgende gesprek met je psycholoog en de administratie (administratie@remissio.nl). De psycholoog kan dan met je in gesprek over je klacht. De administratie zal je dan geen nota of factuur sturen voor het vorige gesprek.

Waarom de klacht voorleggen aan de psycholoog?
Enerzijds willen en kunnen wij leren van je feedback. Anderzijds is de feedback tot nut tijdens jouw behandeling en die van anderen.

Mocht je het spannend vinden om het direct in persoon te kaarten, kunt u een email sturen naar klachtenfunctionaris@remissio.nl. Dan zal de klachtenfunctionaris je klacht oppakken. In dat geval dat  wordt een collega-psycholoog buiten de praktijk gevraagd voor hulp, om met zijn allen tot een oplossing te komen.

Wat doet een klachtenfunctionaris?
De klachtenfunctionaris werkt zelfstandig en heeft een onafhankelijke positie. Hij/zij heeft vrije toegang tot onze behandelaars. Ook heeft de klachtenfunctionaris geheimhoudingsplicht, alles wat je vertelt blijft vertrouwelijk. Voor de diensten van de klachtenfunctionaris hoef je niet te betalen.

Hoe kom ik in contact met een klachtenfunctionaris?
Vermeld in de e-mail richting de klachtenfunctionaris:

– Je naam;
– Je geboortedatum;
– De inhoud van je klacht (o.a. datum of periode, welke medewerker)
– suggesties voor het oplossen van de klacht.

Deze gegevens hebben wij nodig om je klacht te kunnen afhandelen.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 1 maand) bericht over de afhandeling van je klacht.