Voor werkgevers

Mentaal gezonde werknemers

In tijden van arbeidstekorten en complex werk zijn gezonde en vitale werknemers een must. Veel ziekteverzuim komt voort uit stress of andere mentale problematiek. Of dat nu vanuit werk komt of vanuit de privé situatie. 

Sessies bij een psycholoog kunnen collega’s sneller laten herstellen als ze zijn uitgevallen. Nog beter is natuurlijk preventie, waar collega’s al naar de psycholoog gaan voordat ze ernstige klachten ontwikkelen en uitvallen.

Bij Remissio staan wij klaar voor jouw werknemers. Met nauwelijks wachttijden is een collega snel aan de beurt. De collega hoeft niet eerst door een lang GGZ of arbo-arts regime om een eerste sessie te starten. En bovendien vragen wij geen extreem hoge prijzen per sessie van een uur en een kwartier: Maximaal 150 per sessie.

Werknemers toegang geven tot een psycholoog vanuit de werkgever is niet alleen goed voor de gezondheid van de werknemer, het zorgt ervoor dat ze minder zullen uitvallen, lekkerder in hun vel zitten, daarmee productiever zijn, én het is ook nog eens goede werkgeversmarketing voor toekomstige collega’s.

Staffel

We kunnen ons voorstellen dat er niet 1 collega is waar je psychologische hulp voor wilt. Misschien wil je een hele reeks sessies afnemen voor een grote groep collega’s of misschien wel alle werknemers van je organisatie. Bij zo’n langdurige samenwerking hanteren we net wat aantrekkelijkere prijzen. We hebben meerdere strippenkaarten waar je gebruik van kunt maken. De strippenkaarten vervallen na een jaar. Alle sessies die je aanschaft zijn te verdelen over al je personeel.

– 20 sessies voor 2.800 euro (140 per sessie)
– 30 sessies voor 4.050 euro (135 per sessie)
– 40 sessies voor 5.200 euro (130 per sessie)

Geïnteresseerd? Neem dan contact op. Of mail naar info@remissio.nl

Ben je werknemer

Ben je werknemer en zou je graag willen dat jouw sessies vergoed worden door de organisatie waar jij werkt? Stuur jouw leidinggevende dan deze pagina door. Of regel een afspraak tussen jouw leidinggevende of HR met ons. Wij vertellen jouw collega’s waarom het een goed idee is dat de sessies door de werkgever worden vergoed.